Diensten

Finesse voor Dieren kent verschillende diensten.

Uitgangspunt voor elke dienst is: samenwerking. Voor iedere behandeling zal ik je dier uitnodigen om met me te gaan samenwerken. De kracht hierin ligt dat het dier de behandeling makkelijker ondergaat en minder stress zal hebben. En dit is absoluut niet zweverig: als ik jouw hand vraag zul je me deze meestal geven en mag ik hem vast blijven houden. Dit in tegenstelling wanneer ik je hand ongevraagd zou pakken: dan trek je hem – terecht! – weer terug. Dat is het principe en ik heb ervaren dat dit in de dierenwereld ook heel fijn werkt.

Maar ook samenwerking met jou als eigenaar. Hoe kunnen jij en je dier zo fijn mogelijk samenwerken, op welk vlak dan ook. Welke rol kan ik daar wellicht (tijdelijk) in vervullen? Een advies is altijd gratis, en wat je ermee kunt of wilt is altijd aan jou.

Nieuwsgierig geworden op welke manieren samenwerking mogelijk is? Lees verder bij de dienst die voor jou van toepassing is.

Op dit moment ben ik druk bezig alle informatie te updaten.

Als je nu al meer informatie wilt, neem gerust vrijblijvend contact op.

In verband met het flink toenemend aantal niet nagekomen afspraken, zie ik mij – conform de gehanteerde algemene voorwaarden – helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen voor een ‘vergeten afspraak’. Voor afspraken die niet tijdig worden afgezegd wordt ten minste 50% van het voor jouw geldende tarief in rekening gebracht! Voorkom deze onaangename verassing, dus kom op het afgesproken moment of bel tijdig af.